S-a aflat adevărul despre Marius Şumudică! Omul lui Dan Șucu a spus clar. Ce şanse are să fie numit antrenor la Rapid

S-a aflat adevărul despre venirea lui Marius Şumudică! Omul lui Dan Șucu a spus clar ce se va întâmpla. Ce şanse are să fie numit antrenor la Rapid din sezonul viitor. Sunt dezvăluiri de ultimă oră din interior.

Dan Șucu anunță schimbări mari la Rapid. Parcursul slab al echipei îi determină pe cei din conducere să găsească o soluție cât mai repede. S-a vehiculat că posibilul viitor antrenor al grupării va fi chiar Șumudică.

Dan Șucu a spus clar!

După eșecul din partida cu CSU Craiova, scor 1-2, nervii au fost întinși la maxim, iar în Giulești se anunță multe schimbări. Cei din conducere au fost întrebați dacă pe banca tehnica va veni Marius Șumudică.

Acționarul minoritar al Rapidului, Victor Angelescu (39 de ani), îl apreciază pe ”Șumi”. Acesta spune că nimeni din conducerea echipei nu are ceva personal cu antrenorul, liber de contract în acest moment.

Un singur lucru a mai precizat finanțatorul, că momentan Rapid are antrenor și că nu este momentul acum să se vorbească de o schimbare.

”Nu mi se pare corect să comentăm în momentul de față. Avem șanse mici să mai prindem locul patru. Mi se pare normal ca până nu se termină sezonul și până în momentul în care șansele sunt 0 să vorbim.

Nu cred că se pune problema să vorbim. Câte șanse mai sunt. V-am spus. Dacă nu ajungem în cupele europene, vom lua o decizie. Ori Bogdan nu va continua, ori nu știu. Mai avem trei meciuri. Nu mai este atât de mult. Avem o gândire, dar nu vă pot spune tot”, a spus Angelescu, într-o intervenție în exclusivitate, la Digi Sport.

Angelescu a mai spus că este de acord ca Șumudică să preia banca tehnică a echipei de lângă Podul Grant.

”Nu, din punctul meu de vedere și al conducerii, nu există nicio problemă ca Marius Șumudică să antreneze Rapidul. 100% nu avem cum să negăm că Marius Șumudică nu este un antrenor bun. Din ce știu eu nimeni nu are nimic cu el. Nu există nicio animozitate. Nu pot să îl vorbesc de rău. Doamne ferește! Cum să fac asta? Nimeni din club nu are nimic cu Șumudică”, a mai spus Angelescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed