Mihai Rotaru îi face echipa lui Costel Gâlcă! Dezvăluiri de ultimă oră ale patronului de la CSU Craiova. Jucătorii cu care vor să atace titlul

Mihai Rotaru îi face echipa noului tehnician, Costel Gâlcă! Patronul de la CSU Craiova face dezvăluiri de ultimă oră legate de transferurile verii. Jucătorii cu care vor să atace titlul oltenii sezonul viitor.

În ultima partidă disputată, echipa lui Mihai Rotaru s-a impus în fața giuleștenilor cu scorul de 2-1. A fost o victorie foarte importantă pentru olteni care luptă pentru ocuparea locului doi, în play-off-ul Superligii.

Mihai Rotaru îi face echipa lui Gâlcă!

Alex Crețu este eroul celor de la CSU Craiova, care a marcat golul victoriei în minutul 90+6 contra Rapidului. Formația antrenată de Costel Gâlcă a câștigat duelul, scor 2-1.
Finanțatorul oltenilor este foarte mulțumit de Crețu și vrea să îi prelungească contractul mijlocașului cu 2-3 ani.

“Nu îi expiră contractul lui Crețu. El are încă o opțiune pentru un an de zile și, în plus, noi am avut o discuție să îi prelungim contractul pe o perioadă mai lungă, 2 sau 3 ani de zile. El va mai sta cel puțin un an de zile la Craiova. Dar cred vor fi 2-3 ani. Mateiu a semnat acum 2 ani un nou contract, când era în cantonament cu noi. Ei (n.r. Mateiu și Silva) au întotdeauna poarta deschisă la Universitatea Craiova”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Rotaru a mai vorbit și despre transferurile pe care trebuie să i le facă lui Costel Gâlcă. Finanțatorul va avea o discuție cu noul tehnician după meciul cu FCSB și vor stabili noile achiziții, dar și ce jucătorii ce vor pleca din Bănie.

“Dar nu știu acum care este strategia antrenorului și nu am discutat despre valoarea lotului, pentru că era mult prea devreme. O să o avem după meciul cu FCSB.

Vom discuta care sunt opțiunile în aducerea de jucători, ce jucători ar putea să plece gratis sau pe sume de transfer, nu neapărat trebuie să își termine contractul.

Nu lucrăm pe liste. Va fi o discuție, urmată de o evaluare și în care se va spune: ‘Aici aș vrea să mă dispensez, nu cred că va face față rigorilor mele. Aici vreau să continuăm, vreau să aducem pe poziția asta, astea sunt opțiunile mele’, cam așa. Deci, fără liste, pentru că sunt sătul de ele”, a spus Rotaru, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed