Bănel Nicoliţă s-a dezlănţuit! Anunţul momentului despre Gigi Becali. Ce s-a întâmplat, de fapt, la FCSB

Bănel Nicoliţă s-a dezlănţuit! Anunţul momentului despre Gigi Becali. S-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, la FCSB. Fostul mijlocaş al roş albaştrilor a vorbit după ce echipa sa favorită a luat titlul.

Bănel Nicoliţă demontează mitul conform căruia Gigi Becali face echipa la FCSB. A spus cum stau lucrurile, de fapt, la noua campioană din Superliga.

Bănel Nicoliţă s-a dezlănţuit!

Băieţii lui Elias Charalambous au câştigat titlul, din punct de vedere matematic, după 2-1 cu Farul Constanța, în etapa #7. Bănel Nicoliță a susținut că latifundiarul din Pipera nu face chiar totul la club, având în vedere situația dată de la FCSB.

Becali s-ar implica uneori la schimbări sau la formula de start. Fostul internațional a accentuat ideea că tehnicienii aduși la club sunt cei care dirijează antrenamentele. ”Toată lumea spune că Gigi face echipa, că Gigi face nu știu ce. Nu, mă, nu! Gigi poate are și el o dorință, un jucător, poate îl vede el într-un fel. Ce, a făcut Gigi antrenamentele? Nu, hai să fim sinceri. Aa, că s-a băgat la anumite schimbări… Omul bagă bani, sunt banii lui, banii lui de acasă. Cu banii lui poate să facă ce vrea”, a spus Bănel Nicoliță, conform sport.ro.

Pentru FCSB urmează meciul cu CSU Craiova. Disputa va avea loc luni, 6 mai, de la ora 21:00. Meciul contează pentru etapa cu numărul opt a play-off-ului din Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed