Scandal uriaş în Superliga! Acuzaţii grave de blat după ultimul meci. Dinamoviştii s-au dezlănţuit / Video

Dinamo face un scandal uriaş în Superliga după o fază controversată! Acuzaţii grave de blat după ultimul meci între Petrolul și Botoșani. Dinamoviştii s-au dezlănţuit și cer dreptate până în ultima clipă.

Dinamo se afla pe ultimul loc în Superliga și este prima vizată la retrogradare. Alb-roșii mai au două etape în care trebuie să obțină toate punctele pentru a mai avea o șansă. Între ultimele clasate se dă o bătaie foarte strânsă.

Scandal uriaș în Superliga!

FC Botoșani a reușit să o învingă pe Petrolul Ploiești, scor 2-1, în cadrul etapei șaptea a play-out-ului Superligii. Moldovenii au obținut toate cele trei puncte și sunt pe locul 12, care le asigură menținerea în Superliga.

Dinamoviștii au avut de suferit cel mai rău în urma acestui rezultat. ”Câinii” ocupă un loc direct retrogradabil, iar suporterii nu au mai rezistat și au răbufnit. Pe rețelele sociale, a părut un scurt videoclip în care Eduard Florescu îi spune ceva lui Sergiu Hanca, chiar înainte ca fotbalistul de la Petrolul să execute lovitura.

Scorul era 1-1, în minutul 71, când Sergiu Hanca rata lovitura de la 11 metri. În minutul 87, Sadiku a adus victoria pentru Botoșani.

Dinamoviștii au acuzat cele două echipe că au făcut blat sâmbătă, pe ”Ilie Oană”. Nicu Grameni, crainicul ”câinilor” a redistribuit videoclipul pe o rețea de socializare. ”Cum e domnilor? Corect meci, nu?”, a scris acesta pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed