Vlad Iacob a mai făcut o mutare. A adus un antrenor cu portarii

Vlad Iacob l-a convins pe Vicențiu Dragomir să semneze cu Dinamo, potrivit gsp.ro. Noul antrenor cu portarii a mai lucrat la clubul din Ștefan cel Mare în perioada în care antrenor era Sorin Colceag.

Noul administrator special al clubului nu se oprește. Vrea să mai aducă un preparator fizic, dar și câțiva jucători.

Deocamdată Dinamo i-a transferat pe: Bogdan Gavrilă (extremă dreapta), Neluț Roșu (mijlocaș), Vasile Buhăescu (atacant), Vali Lazăr (extremă stânga).

Ce spune Vlad Iacob despre datoria uriașă a clubului

Administratorul special al clubului spune că în cel mai scurt timp lucrurile se vor așeza la Dinamo. Acesta a făcut un plan prin care datoria uriașă de 8 milioane va scădea.

”Datoriile totale ale cluburilor sunt în jur de 8 milioane, de la masa credală sunt de aproximativ șapte, iar acestea pot ajunge undeva pe la valoarea de 1.8, 1.9 milioane.

O asemenea scădere destul de uzuală în cadrul procedurilor de insolvență. Practic, activul companiei este evaluat de către un evaluator autorizat și dacă activul nu permite decât acoperirea unei părți a masei credale, ‘haircutul’ este posibil.

Practic cât timp cutuma este în felul următor: cât timp creditorii pot obține cu un euro sau un leu mai mult decât ar face-o dacă clubul ar intra în faliment, iar activele sale ar fi lichidate, procedura de insolvență poate continua. Bineînțeles cu acceptul creditorilor, dar, cât timp se pot încasa mai mulți bani, judecătorii sindici aprobă astfel de tăieri ale datoriilor”, a declarat Vlad Iacob la Pro Arena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed