Gigi Becali se retrage şi nu prea! Planul patronului de la FCSB: ‘Mai încerc o variantă’

Gigi Becali se retrage şi nu prea! S-a aflat care este planul patronului celor de la FCSB. Chiar dacă de câteva zile spune că vrea să lichideze echipa şi să iasă din fotbal, latifundiarul din Pipera se pare că s-a şi răzgândit.

Acum, Gigi Becali spune că vrea să aducă un atacant pentru că nu are încredere în tânărul Ianis Stoica.

Gigi Becali se retrage şi nu prea!

Totuşi, Becali nu ştie pe cine s-ar putea baza. Unul dintre favoriţii săi, David Miculescu de la UTA este subiect închis. „E posibil orice, dar avem echipă prea slabă. Poate îmi dă Domnul de spulberăm toate echipele. Am jucători valoroşi, dar nu ştiu ce se întâmplă cu noi. Atacant trebuie să luăm că cu Ianis Stoica ce să facă. Mie mi-a plăcut de David Miculescu, dar dacă nu are minte ce să le fac.

I-a făcut contract pe 4-5 ani. Atacant tot iau, trebuie să salvez echipa. Unde s-a dus mia să se ducă şi suta. Mai încerc o variantă că singurul lucru pe care nu îl avem este un atacant. Singurul atacant bun e Omrani, dar ăla vrea bani mulţi. Nu s-a antrenat, nu ştiu ce face”, a spus Becali, în direct la Pro Arena.

Mai mult, milionarul spune că s-a păcălit cu jucătorii pe care i-a luat de la Botoşani şi că nu se poate apropia de jucătorii de la FCU Craiova, mai ales după ce Adrian Mititelu a fost eliberat. „Ăla a ieşit din puşcărie acum şi nu mai dă jucători că i-a bătut şi pe CFR. El acum visează că o să fie campion. Adevărul e că a şi jucat. A făcut din CFR miuţă. Eu vreau atacant, nu altceva. M-a păcălit şi pe mine Iftime şi mi-a luat şi banii. Cu Moruţan bine că am păcălit eu pe alţii. Pe Haruţ şi pe Oaidă îi dau gratis lui Iftime. Am cumpărat şi 10% din Oaidă. A uitat fotbalul”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed