Cutremur în Superliga! S-a aflat cine va fi noul patron al FCSB. Chiar Gigi Becali a făcut anunţul

Este un adevărat cutremur în Superliga! S-a aflat cine va fi noul patron al FCSB. Chiar Gigi Becali a făcut anunţul. După un început groaznic de sezon, patronul vicecampioanei a spus că vrea să iasă din fotbal.

Acum s-a aflat şi cine ar putea fi noul patron al celor de la FCSB. Echipa ar putea ajunge la fiicele latifundiarului din Pipera.

S-a aflat cine va fi noul patron al FCSB

„Pe mine mă interesează să salvez ce pot salva. Dacă nu ne calificăm în Conference League, trebuie să luăm niște măsuri, să văd ce mai pot să recuperez și ce pot să fac. Am un meci joi și mă concentrez doar pe el.

Dacă nu ne calificăm în grupe, încep operațiunea de retragere. Nu v-am spus? N-o să mai dau eu 30.000 de salariu… o să dau 7.000, 8.000, 5.000. Ce vreți să spun, să vă fac pe plac? Toți vă bucurați când mănâncă bătaie Gigi Becali. Lumea îl vrea pe Gigi Becali în cap… dar Dumnezeu vrea altceva”, a declarat Gigi Becali, conform Digisport.

După înfrângerea cu Saburtalo, din Conference League, Gigi Becali a dezvăluit că o posibilitate ar fi să lase echipa celor 3 fiice: Cristina, Alexandra și Theodora. „O să ies din fotbal. Fie las echipa fetelor, fie le scap și pe ele de povară. Poate le las câte 33%. E moștenirea mea. Nu o las doar unei fete, ci o las tuturor. Dar nici nu le interesează. Nici pe aia mare, nici pe cea mijlocie, cea mică e mai… Nu le interesează pe ele fotbalul.

Am un ginere, dar ginerele e altceva. Poate un nepot s-ar putea ocupa de echipă”, spunea Becali la ProArena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed