Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Decizia de ultimă oră luată în Superliga. Ce se va întâmpla cu runda de Paşti

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Decizia de ultimă oră luată în Superliga. Ce se va întâmpla cu runda de Paşti. Oficialii Ligii au făcut totul public înaintea rundei a opta din prima ligă.

Elias Charamabous şi cei de la FCSB au un nou meci crucial. Este posibil însă ca până la aceastp dispută liderul din Superliga să aibă deja titlul adjudecat.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

În urmă cu puţin timp, cei de la LPF au anunţat programul etapei a opta din play-off-ul şi play-out-ul de Superliga. Runda se deschide cu un singur meci vineri. Este vorba despre disputa dintre farul lui Gică Hagi şi Sepsi.

Vineri, 3 mai

Ora 20.00 Farul Constanţa – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Apoi, sâmbătă sunt două meciuri cruciale în play-out. Botoşani şi Voluntari se întâlnesc în runda intermediară. Al doilea meci este cel dintre U Cluj şi Dinamo.

Sâmbătă, 4 mai

Ora 14.30 FC Botoşani – FC Voluntari

Ora 20.00 Universitatea Cluj – Dinamo Bucureşti

În Duminica Paştelui se joacă Petrolul cu Oţelul, în play-out, dar şi CFR Cluj cu Rapid, meci decisiv pentru un loc de Conference League.

Duminică, 5 mai

Ora 15.30 Petrolul Ploieşti – Oţelul Galaţi

Ora 21.30 CFR Cluj – FC Rapid

În a doua zi de Paşte sunt două dueluri de play-out. Este vorba despre Hermannstadt cu Poli Iaşi, dar şi UTA cu FCU Craiova. Runda se încheie cu disputa dintre CSU Craiova şi FCSB. Băieţii lui Elias Charalambous ar putea avea deja titlul de campioană acontat până la această dispută.

Luni, 6 mai

Ora 15.00 FC Hermannstadt – Politehnica Iaşi

Ora 18.00 UTA – FCU Craiova

Ora 21.00 CSU Craiova – FCSB

Partidele vor fi transmise în direct de Digi Sport, Prima Sport şi Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed