Gigi Becali, dezvăluiri incredibile! Cum a păcălit un alt patron din Superliga: ‘Aşa am vrut să scap’

Gigi Becali face dezvăluiri incredibile după meciul pierdut de către vicecampioană în faţa Rapidului. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit cum a păcălit un alt patron din Superliga cu un jucător.

Patronul vicecampioanei e foc şi pară pe echipă după începutul dezastruos de sezon. La finalul meciului Rapid – FCSB 2-0, şeful echipei roş-albastre a spus că va renunţa la atacantul Ivan Mamut, dar a dezvăluit şi cum a ajuns acesta la FCSB.

Gigi Becali, dezvăluiri incredibile!

FCSB are nevoie de un atacant, după cum a spus şi Gigi Becali, dar Ivan Mamut nu mai este în graţiile patronului vicecampioanei. Acesta abia aşteaptă să-l dea afară pe fostul atacant de la CSU Craiova. A şi dezvăluit cum a ajuns acesta la echipă.

A ales să-l transfere pe Ivan Mamut în vara anului trecut, de la CSU Craiova, la schimb cu Ionuț Vînă și recunoaște că ar avea nevoie de un nou atacant la echipă. „Da, ne trebuie un atacant, spun demult că ne trebuie un atacant. Am avut încredere în Mamut. Când l-am băgat și am văzut că se lovește mingea de el și vin toate echipele pe contraatac.. nu poate să facă nici măcar o preluare pe care eu pot s-o fac, mi-am dat seama că m-am înșelat.

Când l-am luat eu pe Mamut, nu l-am luat că îmi plăcea de el. Eu l-am luat pe Mamut ca să scap de salariul lui Vînă și să-l păcălesc pe Rotaru. El avea salariu foarte mare și am vrut să scap. Gata, de Mamut scap, mai are 6 luni contract”, a spus Gigi Becali, la Digisport.

În vara anului trecut, FCSB făcea un schimb inedit cu echipa din Craiova. Îl trimitea pe Ionuț Vînă în Bănie, iar la vicecampioana soseau Ivan Mamut și Andrei Burlacu. Ultimul a plecat deja de la bucureșteni.

Mamut a jucat foarte puțin la FCSB, în doar 12 meciuri, marcând un singur gol. Reușita a fost una deosebit de importantă, în play-off-ul sezonului trecut, la meciul cu CSU Craiova, 1-0.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed