Planul secret al lui Gigi Becali, devoalat! Latifundiarul din Pipera pregăteşte aroganţa supremă. Ce va face dacă FCSB ia titlul

FCSB și-a revendicat, în proporție uriaşă, titlul de campioană a României! Asta după victoria înregistrată în duelul direct cu CSU Craiova, 2-0, în cadrul etapei #3 din play-off-ul competiției interne. Astfel, Gigi Becali a plănuit cea mai mare surpriză pentru fanii formației bucureștene.

Omul cu banii din Pipera vrea ca FCSB să primească trofeul Superligii pe gazonul stadionului din Ghencea! Becali încearcă o lovitură de imagine uriașă, în contextul în care vicecampioana încă se află în plin proces cu reprezentanții echipei Armatei.

Planul secret al lui Gigi Becali, devoalat!

Conform GSP, patronul vicecampioanei ar urma să depună o cerere către oficialii CSA Steaua. Dorește ca formația să dispute partida cu CFR Cluj, din ultima rundă a play-off-ului, pe stadionul din Ghencea.

Pentru a închiria arena, Becali ar trebui să plătească nu mai puțin de 47.450 euro. În plus, vicecampioana trebuie să prezinte o asigurare de 750.000 de euro pentru gazon și 250.000 de euro pentru daune morale.

Latifundiarul din Pipera este obligat încheie și o poliță de asigurare în valoare de 230.000 de euro, în caz de vandalism.

În actuala stagiune de Superliga , roș-albaștrii au mai disputat partide pe arena militarilor. Nu au pierdut niciun duel disputat în Ghencea: 1-0 cu CFR Cluj, 3-0 cu CSU Craiova și 0-0 cu Nordsjaelland, în Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed