Denis Alibec rupe tăcerea! Răspuns clar pentru Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera îl vrea la FCSB

Denis Alibec a răspuns declarațiilor făcute de Gigi Becali. Mesajul transmis de atacantul echipei naționale după ce latifundiarul din Pipera a spus clar că îl vrea sub comanda lui Elias Charalambous.

După meciul victorios cu CSU Craiova, scor 2-0, Gigi Becali a declarat că vrea să aducă mai mulți jucători la FCSB, printre care și Denis Alibec, care este legitimat la Muaither, Qatar.

Denis Alibec rupe tăcerea! Răspuns clar pentru Gigi Becali

Dorința lui Gigi Becali de a face mai multe transferuri în perioada imediat următoare de mercato, vine din perspectiva în care FCSB-ul se califică în grupele Champions League.

Patronul roș-albaștrilor vrea să întărească lotul cu, nu mai puțin de 5 jucători, pentru a fi sigur că echipa va ajunge cât mai departe în campionat.

După ce a fost întrebat de un tranfer la FCSB, Denis Alibec a avut un răspuns scurt dar foarte categoric. ”Vorbim după EURO de transfer!”, a spus atacantul, potrivit sport.ro.

Echipa la care este legitimat în prezent Alibec, Muaither, evoluează în campionatul din Qatar. Campionat care, la finalul lunii aprilie, va lua sfârșit. Datorită acestui lucru, Mihai Stoica l-a invitat pe fotbalist să vină în cantonamentul FCSB-ului pentru a se antrena, pentru EURO 2024.

”E normal, trebuie să se antreneze cu cineva. Dacă vrea să stea în Bucureşti şi să se antreneze cu cineva, poate să vină la noi. Serios, eu am mai spus, poate s-a considerat că este glumă, dar eu vorbesc foarte serios.

Dacă vrea să stea în Bucureşti, Alibec poate veni oricând la noi la antrenamente”, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

Alibec a mai fost legitimat la FCSB, în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed