Gigi Becali a uimit pe toată lumea! Decizia incredibilă luată de şeful de la FCSB. Cum vrea să îi schimbe echipa lui Elias Charalambous

Gigi Becali a uimit pe toată lumea cu declarațiile sale! Decizia incredibilă luată de şeful de la FCSB, în legătură cu viitoarele achiziții. Cum vrea să îi schimbe echipa lui Elias Charalambous din startul sezonului viitor.

Echipa patronată de Gigi Becali este foarte aproape de câștigarea titlului de campioană în Superliga. Diferența de puncte din clasament față de următoarea clasată este foarte mare. Fcsb are deja pe listă noi nume care vor evolua în noul campionat, dacă negocierile se vor concretiza.

Gigi Becali a uimit pe toată lumea!

După o pauză de 9 ani, FCSB este foarte aproape de a aduce trofeul de campioană. Mai sunt doar 7 etape până la finalul play-off-ului și are 10 puncte avans în clasament. Gigi Becali face deja planuri pentru preliminariile Ligii Campionilor.

A anunțat că vrea să aducă 5 jucători și a dezvăluit numele a trei dintre ei: Louis Munteanu, Denis Alibec și Alex Mitriță.

Basarab Panduru și Nicolae Dică au rămas uimiți de alegerile latifundiarului.
„Îl ai deja pe Coman, îl ai pe Tavi Popescu, aduci acum şi Louis Munteanu, aduci Alibec, aduci Mitriţă… Ciudat. Poate vrea să facă două echipe, una pentru campionat, alta pentru cupele europene” , a analizat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Şi Basarab Panduru spune că ar fi achiziţii importante pentru FCSB. „Mi se par nume grele, sunt nume bune. La Mitriţă cred că e mai greu, dar la Alibec şi Munteanu e posibil. Chiar sunt nume grele.

În mod normal, aceştia trebuie să intre şi să facă treabă, nu-i mai iei să-i vezi la treabă. Găseşti tu unde să-i bagi pe toţi, îl mai bagi pe Alibec în dreapta.
Joci 4-3-3, Mitriţă cu Olaru, treci Olaru lângă Şut, în faţă ai Coman, Munteanu, Alibec şi dai drumul la treabă”, a spus Panduru.

Pleacă Florinel Coman de la FCSB?

Marcatorul celor două goluri din derby-ul cu CSU Craiova, Florinel Coman a anunțat că vrea să plece de la FCSB în această vară, chiar dacă Becali vrea să-i mărească salariul la 60.000 de euro pe lună.

„Am primit oferta de 60.000, o am pe masă. Cred că voi pleca la vară. Îmi doresc să schimb, este normal. Dar sunt angrenat aici, cu echipa, îmi dau viața pentru echipă pe teren, până la ultima picătură de sânge.
Obiectivul este câștigarea campionatului, nu am niciunul cu această echipă și acesta este visul meu”, a spus Coman.

Adrian Ilie, intermediar, a dezvăluit că pentru Coman există o ofertă de la Borussia Monchengladbach, echipă clasată pe locul 11 în Bundesliga.

„Sunt mai multe echipe din Germania interesate de el, printre care Stuttgart și Gladbach. E de mult timp Gladbach. Eu cred că va pleca în vară. Aș vrea să plece înainte de Campionatul European, pentru că nu cred că va merge la EURO”, a spus „Cobra” la Prima Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed