Avertisment crunt pentru Ivaylo Petev! Mesaj clar pentru bulgar înaintea meciului cu FCSB. Ce trebuie să facă cei de la CSU Craiova

Avertisment crunt pentru Ivaylo Petev! Mesaj clar pentru bulgar înaintea meciului cu FCSB. S-a aflat ce trebuie să facă cei de la CSU Craiova în meciul din această seară, de pe Arena Naţională, de la ora 20.30.

Ivaylo Petev şi CSU Craiova au ratat primul obiectiv al sezonului. Asta după ce au fost eliminaţi din Cupa României de Oţelul.

Avertisment crunt pentru Ivaylo Petev!

Gică Craioveanu a analizat meciul dintre FCSB şi CSU Craiova. Îi avertizează pe jucătorii lui Ivaylo Petev. „Nu ajungem într-un moment bun, înfrângerea cu Oțelul afectează foarte mult moralul echipei. Eram pe val, am jucat bine la Cluj, am avut o repriză secundă foarte bună cu Rapid. Nu am înțeles meciul cu Oțelul, nici după 24 de ore nu îl înțeleg.

Nu știu ce au vrut să facă, care a fost planul tactic al meciului, ce s-a așteptat de la acest meci. Dacă atitudinea este bună lumea pleacă mulțumită de la stadion, indiferent dacă lucrurile ies mai bine sau nu.

Nu avem nicio șansă, dacă va exista atitudinea de la meciul cu Oțelul, deci absolut nicio șansă. Băieții ar trebui să se motiveze, joacă pentru ultima speranță la titlu. Nici FCSB nu traversează cea mai bună perioadă, tocmai de asta ar trebui să ne dea mai mult moral”, a spus Craioveanu, conform fanatik.ro.

Înaintea meciului, cei de la FCSB au un avans de 7 puncte faţă de locul secund. CSU Craiova şi CFR Cluj sunt la egalitate de puncte, pe poziţia secundă. După acest meci, mai sunt 7 etape în play-off-ul de Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed