Revine Dan Petrescu la CFR Cluj?! Urmează zile decisive pentru echipa din Gruia. Antrenorul tocmai şi-a încheiat conturile în Asia

Revine Dan Petrescu la CFR Cluj?! Aceasta este întrebarea tuturor. Urmează zile decisive pentru echipa din Gruia după ce antrenorul tocmai şi-a încheiat conturile în Asia, cu echipa la care antrena.

După ce a rămas fără antrenor, CFR Cluj caută o soluție pentru înlocuirea acestuia. Dan Petrescu se pare că este prima și singura variantă a ardelenilor, rămas liber de contract.

Dan Petrescu, revenire la CFR Cluj?!

Tehnicianul și-a încheiat colaborarea cu Jeonbuk, echipă din campionatul coreean. Parcursul slab din Coreea de Sud, l-a adus înapoi pe Petrescu. Acum, are şanse mari să o preia pe CFR Cluj. „Bursucul” ar urma să ajungă la Cluj, pentru o negociere cu Neluţu Varga.

Momentan, la cârma CFR-ului sunt Ovidiu Hoban și Francisc Dican.  Adrian Mutu și-a dat demisia surprinzător de la echipă. Șansele ca Dan Petrescu să îi antreneze pentru a patra oară pe clujeni, sunt foarte mari, potrivit fanatik.ro

Rezultatele pe care Petrescu le are cu ardelenii, sunt cele 4 titluri de campioană a României. Acestea au fost câștigate în sezoanele 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020 și 2021-2022. În perioada 2008-2009, titlul de campioană a revenit formației Unirea Urziceni, antrenată la acea vreme de nimeni altul decât Dan Petrescu.

Victoria obținută în Giulești cu scorul de 4-1 împotriva celor de la Rapid, o duce pe CFR Cluj pe locul 2 în play-off-ul Superligii. Umilința din sferturile Cupei României, cu Corvinul, i-a motivat pe jucători, care au arătat o altă față și au obţinut o victorie foarte importantă cu alb-vișinii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed