Mihai Stoica, avertisment înaintea meciului cu CSU Craiova! Ce spune despre Alexandru Mitriţă. Elias Charalambous trebuie să ştie, pentru Amelia

FCSB se va duela cu CSU Craiova, duminică seară, de la ora 20.30, pe Arena Națională. Roș-albaștrii dispun de o ocazie perfectă, astfel încât, cel mai puternic jucător al oltenilor, Alexandru Mitriță, s-a accidentat nesperat chiar înainte de derby. Mihai Stoica le-a atras atenția jucătorilor lui Elias Charalambous.

Managerul general al vicecampioanei i-a sfătuit pe bucureșteni să nu se îmbete cu apă rece. Stoica le-a amintit tuturor despre cazul lui Denis Alibec, unde chiar și în lipsa golgheterului, Farul Constanța tot a câștigat titlul de campioană.

Mihai Stoica, avertisment înaintea meciului cu CSU Craiova!

Alexandru Mitriță s-a accidentat la gleznă în cadrul partidei contra celor de la Oțelul Galați. CSU Craiova a fost eliminată din Cupa României de către gruparea condusă de Dorinel Munteanu.

La scurt timp după ieșirea sa din teren, mijlocașul a apelat la tratamente pentru a se putea recupera în timp util, în vederea disputării derby-ului cu FCSB. Mitriță ar avea, în continuare, glezna umflată, însă ar putea evolua, cel puțin teoretic, contra roș-albaștrilor.

„Toată lumea vorbeşte de Mitriţă, dar eu atât le-am adus aminte apropiaţilor, celor de la mine din staff. Anul trecut, la Craiova, Alibec a luat roşu înainte de meciul cu noi şi toată lumea s-a bucurat, că prindem Farul fără Alibec.

Farul fără Alibec de la 2-0 pentru noi a bătut 3-2 şi ne-a anulat orice şansă la titlu. Aşa că nu e ceva… că nu joacă Mitriţă, poate să joace Mitriţă, poate să nu joace Mitriţă, noi trebuie să nu cumva să avem o problemă de natură mentală!”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Ivaylo Petev, convins de victorie contra FCSB-ului

CSU Craiova a pierdut în cadrul ultimelor trei partide directe contra elevilor lui Elias Charalambous. Antrenorul oltenilor este de părere că alb-albaștrii sunt pregătiți să facă o figură frumoasă pe Arena Națională, contra liderului din Superliga.

„Va fi un meci foarte greu, eu cred că stadionul va fi plin. Atmosfera o să fie frumoasă şi noi o să ne străduim să jucăm cât mai bine.

FCSB are 4-5 jucători care, individual, sunt foarte buni. Ca echipă sunt buni, dar nu sunt de neînvins!

După meciul cu Oţelul, care nu a fost unul bun pentru noi, avem foarte puţin timp la dispoziţie ca să îi recuperăm pe jucători. Asta e principala problemă. Am folosit foarte multă energie. Dar asta este munca noastră. Noi trebuie să ne recuperăm şi să arătăm mai bine.

Sper să fie un meci frumos, un meci deschis şi o să facem tot posibilul ca să obţinem victoria!”, a declarat Ivaylo Petev, înaintea meciului cu FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed