S-a aflat adevărul despre Dan Petrescu! Cum s-a produs ruptura de echipa coreeană. Este răsturnare totală de situaţie

Dan Petrescu a decis să încheie colaborarea cu Jeonbuk, formație care evoluează în prima ligă din Coreea de Sud. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare ale clubului, în decursul zilei de sâmbătă.

Ruptura dintre cele două părți s-ar fi produs la inițiativa antrenorului român, Petrescu fiind ce care și-ar fi înaintat demisia în fața oficialilor.

S-a aflat adevărul despre Dan Petrescu!

Jeonbuk se află, în prezent, pe ultimul loc în clasamentul competiției interne din Coreea.

„Antrenorul Petrescu și-a dat voluntar demisia. Și-a asumat complet responsabilitatea pentru evoluțiile slabe ale echipei. Și-a exprimat intenția de a elibera funcția, în scopul unei dezvoltări mai bune pentru Jeonbuk. Clubul a decis să îi respecte dorința!”, a transmis clubul sud-coreean, potrivit Sedaily.

Românul a semnat cu gruparea din K-League pe data de 9 iunie 2023. Contractul preconiza o colaborare până la finalul anului 2026. În cazul în care documentul menționa o clauză de reziliere, Petrescu nu a primit niciun ban, decizia demisiei aparținându-i în totalitate.

La reîntoarcerea în România, tehnicianul ar fi așteptat în Ardeal, pentru a prelua banca tehnică a celor de la CFR Cluj. Gruparea din Gruia a rămas fără antrenor la scurt timp după eliminarea din sferturile de finală ale Cupei României.

Adrian Mutu și-a depus demisia, după ce CFR a fost învinsă fără drept de apel, 0-4, de către Corvinul Hunedoara, formație din eșalonul secund.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed