Ivaylo Petev, dat afară de la CSU Craiova?! Verdict crunt al unui fost stelist: ‘Nu ai voie să faci asta’

Un fost stelist a dat un verdict crunt pentru Ivaylo Petev. S-a aflat ce trebuie să facă antrenorul bulgar pentru ca Mihai Rotaru să nu îl demită de pe banca tehnică a celor de la CSU Craiova.

CSU Craiova a fost eliminată din lupta pentru Cupa României de Oțelul Galați, scor 1-0.

Ivaylo Petev, dat afară de la CSU Craiova?!

Raul Rusescu a analizat, atât jocul echipei lui Dorinel Munteanu, cât și jucătorilor din Bănie.

Fostul stelist este de părere că, tehnicianul din Bulgaria va mai stă pe banca celor de la Craiova doar dacă la finalul sezonului va termina pe podium, astfel vor exista schimbări majore.

„Cred că Petev e în pericol. A fost un meci sugestiv, Oțelul a venit cu o partitură tactică bine gândită și bine implementată. În schimb, Petev nu a reușit să găsească soluții pe toată durata meciului.

Ce m-a surprins pe mine e că în minutul 114 erau 4 jucători de la Oțelul în careul advers și 3 apărători de la Craiova, mă refer la faza golului. N-aveau voie să se întâmple aceste lucruri!

Acum nu cred că se va schimba nimic la Craiova. Dar din vară anticipez că vor exista schimbări, și la nivelul lotului. Singura șansă a lui Petev este să termine pe locul 2 sau 3 în campionat”, a declarat Rusescu la gsp.ro.

În 19 meciuri, de când Ivaylo Petev se află pe banca tehnică a oltenilor, CSU Crtaiova a înregistrat 10 victorii, 5 egaluri și 4 înfrângeri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed