Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Decizie de ultimă oră a omului lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea duelului de titlu cu CSU Craiova

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Decizie de ultimă oră a omului lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea duelului de titlu cu CSU Craiova. FCSB are parte de o partidă crucială în Superliga.

Înaintea disputei cu CSU Craiova, echipa lui Elias Charalambous a aflat cine o va fluiera la duelul de pe Arena Naşională.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

Ovidiu Hațegan, unul dintre cei mai buni arbitri din România, va conduce meciul dintre FCSB şi CSU Craiova. Acesta este capul de afiş al rundei a treia din play-off-ul de Superliga.

FCSB – CSU Craiova este programat duminică, 7 aprilie, de la 20:30, pe Arena Naţională. În cazul unui succes, trupa lui Elias Charalambous se va desprinde la 10 puncte de ocupanta locului 2. Hațegan a fost delegat la derby-ul cu influențe pentru titlu, conform Orange Sport.

Echipa roș-albastră a avut probleme cu acest arbitru la ultimul derby. Hațegan a arbitrat-o ultima dată pe FCSB într-un meci cu Rapid, din etapa #30 a Superligii. Atunci, vicecampioana a pierdut în fața giuleștenilor, scor 0-4, tot pe Arena Națională.

Derby-ul a avut parte de o fază confuză judecată de Hațegan. Adrian Șut, mijlocașul roș-albaștrilor, a căzut în careul advers în debutul meciului și a fost imediat sancționat de arbitrul Ovidiu Hațegan. În minutul 12, Șut a intrat în careu, a pierdut controlul balonului și a căzut de lângă Hromada. Ovidiu Hațegan a considerat că mijlocașul de la FCSB a vrut să obțină un penalty și i-a dat cartonaș galben.

Asta deși Adrian Șut făcuse deja semn că nu fusese faultat și nu trebuie acordat penalty. Hațegan va fi prezent şi la Jocurile Olimpice de la Paris. Va fi pentru a doua oară când Hațegan va fi prezent la Jocurile Olimpice. El a mai fost convocat și la ediția de la Rio, unde a fost în calitate de „central”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed