VARUL Constanța! Echipa lui Gică Hagi a avut nevoie de ajutorul arbitrajului video ca să înscrie de două ori la Mioveni!

Poate că a fost căldura, poate atmosfera din tribune – care pe alocuri a amintit de cea din Parcul cu Platani sau de la Urziceni – dar partida dintre Mioveni și Farul a părut că se dispută cu frâna trasă.

Sigur, au fost ocazii, s-a ajuns la poartă, dar nimic care să tulbure somnolența chiar din jur. Dar prima repriză s-a terminat imaculată, fără gol, doar strigătele de nemulțumire ale lui Hagi.

Care a mutat ca un maestru în partea secundă. Morar și Torje au fost schimbați cu Ion și Petre. Ultimul a bifat dubla. Însă adevăratul protagonist al partidei a fost… VAR-ul.
Daniel Serbanică a făcut henț în careu în minutul 58, iar Adrian Petre a transformat lovitura de la 11 metri, dictată după ce arbitru.

În minuul 78, meciul a fost oprit la intervenția VAR-ului, care a văzut faultul lui Garutti de la CS Mioveni în careu. Tot Adi Petre a marcat de la punctul cu var.

VAR-ul a mai intervenit o dată, ca să-l corecteze pe centralul Andrei Florin, care dăduse doar un cartonaș galben la un fault al lui Toma. Ulterior, arbitrul a revenit și l-a eliminat pe jucătorul gazdelor.

Care chiar și așa în inferioritate, ar fi putut să marcheze măcar pentru orgoliu. Dar Aioani a dat, Aioani a luat, cum spune o vorbă. Portarul Farului a comis-o cu Antal, dar i-a ghicit colțul lui Voinea. Iar 2-O n-a mai fost deloc cel mai periculos scor, ci scorul final.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed