Omul lui Gică Hagi s-a resemnat! Anunţ clar după victoria celor de la FCSB cu Farul. Elias Charalambous trebuie să ştie

Omul lui Gică Hagi s-a resemnat! Anunţ clar după victoria celor de la FCSB cu Farul. Elias Charalambous trebuie să ştie că echipa sa are mari șanse să câștige campionatul în acest sezon.

Roș-albaștrii au 7 puncte avans după două etape de play-off. Echipa lui Gigi Becali se îndreaptă cu pași repezi către titlu.

Omul lui Gică Hagi s-a resemnat!

Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul este de părere ca scorul nu a arătat adevărata față a partidei. Echipa antrenată de Elias Charalambous a câștigat cu 1-0 în fața Farului. Golul a fost marcat de către Adrian Șut, din fază fixă, în minutul 82, după centrarea lui Florinel Coman.

„Meci echilibrat între două echipe diferite. O echipă în adevăratul sens al cuvântului, Farul, care joacă ca o echipă și își cunoaște partitura, și una care are individualități și jucători care pot face diferența în orice moment, așa cum e cazul FCSB-ului.

FCSB a luat o opțiune serioasă pentru titlu. Sunt 7 puncte, greu de crezut că îi mai poate prinde cineva. Până la urmă, nu ne-au fost cu nimic superiori. Din contră, Farul a fost mai bună, dar micile detalii fac diferența.

O fază fixă, am fost neatenți acolo, Șut a luat prim-planul și a trimis în poartă. Farul nu merita să piardă, a fost cel puțin egală cu FCSB, dacă nu chiar mai bună în această seară. Dar ăsta este fotbalul.

Trebuie să-i dăm meritele lui Târnovanu, este un portar bun, nu întâmplător este portar de națională. I-a ajutat în această seară, nu ne-a lăsat să marcăm”, a comentat Marica după meci.

FCSB are 38 de puncte, cu 7 in plus față de CSU Craiova care ocupă locul 2 in Superliga. Mai sunt 8 etape de disputat.

Fostul atacant al naționalei își exprimă părerea în ceea ce privește posibila viitoare campioană a României. „FCSB reușește să închege un grup, au calitate, nu au pierdut jucători în pauza competițională. Se vede că au automatisme, calitate individuală. Cumva e meritat că sunt pe primul loc. Au furat startul, au plecat bine. E aproape jucat campionatul.

Nu aveam și nu avem presiune, obiectivul este îndeplinit. Nu suntem departe de cupele europene, continuăm lupta. Campionatul nu a fost niciodată în plan pentru noi”, spune Ciprian Marica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed