Cristi Balaj, contraatac la Gigi Becali care jubila după eliminarea CFR-ului de Pyunik: `Smerenia și credința dau pe afară la unii`!

Imediat ce campioana României era eliminată de Pyunik Erevan la penalty-uri din preliminariile Ligii Campionilor, Gigi Becali și-a adus aminte despre finalul campionatului.
„Voi credeți că nu există Dumnezeu? Uite că există și uite cum le aranjează bunul

Dumnezeu pe toate. Dar eu am le-am și spus ce zice Sfântul Apostol Pavel. Cel ce se luptă la jocuri și nu respectă regulile nu primește cununa. Așa spune Pavel. Faci prostii, plătești când îți e lumea mai dragă.

Păi ei credeau că o să le meargă la nesfârșit? Nu s-au luptat corect cu noi, uitați că au plătit. Nu mă interesează pe mine ce este acum în sufletul lui Neluțu Varga. Și ăsta este doar începutul. După meci, l-am văzut pe Petrescu terminat și nu știu cum o să o mai dreagă el acum. Nu e în totalitate vina lui, sunt și alții pe acolo care trebuie să plătească”, a spus Becali, în Prosport, după eșecul CFR-ului.

Aseară a venit rândul FCSB-ului la umilință, după ce a pierdut prima manșă din turul al doilea din Conference League în fața unei echipe din Georgia, Saburtalo. Iar Cristi Balaj, președintele CFR-ului, i-a dat și el replica lui Becali, chiar dacă nu le dorește roș-albaștrilor să rateze calificarea în turul trei: ”Uneori, smerenia și credința dau pe dinafară la unii”, a spus Balaj la DigiSport.

”Eu sper că toate echipele se vor califica. S-a demonstrat că este greu. Din păcate, nu au câștigat nici cei de la Craiova, nu a câștigat nici FCSB, chiar a pierdut. E greu la acest nivel. Echipele cu care încă jucăm acum sunt mai slabe decât echipele românști, doar că se montează mai tare. Cu cât tratezi mai superficial adversarul, cu atât fotbalul te pedepsește”, a declarat Cristi Balaj la Digi Sport Special.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed