Radu Drăguşin, implicat în scandalul momentului! Antrenorul lui Tottenham i-a scos din minţi pe fani. Ce i-au transmis suporterii australianului

Radu Drăguşin, implicat în scandalul momentului! Antrenorul lui Tottenham i-a scos din minţi pe fani. S-a aflat ce i-au transmis suporterii australianului după ce tehnicianul a dat de înţeles că tricolorul şi-a pierdut locul de titular.

Radu Drăguşin a jucat foarte puţin la Tottenham, dar are proprii fani. Aceştia au reacţionat imediat după ce Ange Postecoglou a spus că tricolorul nu va juca în meciul cu Luton Town.

Radu Drăguşin, implicat în scandalul momentului!

Radu Drăgușin a primit o veste proastă vineri, cu ocazia conferinței de presă susținută de Ange Postecoglou. Astralianul a anunţat înaintea meciului cu Luton Town, din etapa 30 în Premier League că se va putea baza pe Micky van de Ven.

După ce Postecoglou a anunțat că principalul concurent al lui Drăgușin, Micky van de Ven, a revenit la antrenamente în urma accidentării și e gata să joace, fanii lui Tottenham au cerut pe Twitter ca românul să fie titularizat a doua oară la rând:

„N-aș vrea să riscăm cu el. Vreau să joace Drăgușin”, „După meciul dezastruos al lui Drăgușin cu Fulham, astea sunt vești grozave, dar sincer sper că asta nu înseamnă că Van de Ven va fi titular. Drăgușin trebuie să înceapă, pentru a prinde încredere”, „Aș începe cu Drăgușin, pentru a-l păstra pe Micky proaspăt cu West Ham”, „Odihniți-l cu West Ham. Nu e nevoie să fie titular cu Luton, iar în plus ar fi debutul lui Drăgușin pe teren propriu”, au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor de pe reţelele de socializare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed