Reacția presei din Georgia după ce Saburtalo a învins-o pe FCSB

FCSB a fost învinsă de Saburtalo Tbilisi în turul doi preliminar din Conference League. Jurnaliștii din Georgia scriu că nu se așteptau la acest rezultat și l-au felicitat pe Levan Nonikashvili, autorul unicului gol.

„Saburtalo a dominat pe parcursul meciului, controlând jocul. Cele mai multe atacuri ale echipei din Tbilisi au venit din flancul drept, fundașul Giorgi Gocholeishvili făcând un meci senzațional, cu mai multe pătrunderi care au produs pericol la poarta adversarilor. În minutul 50, echipa lui Lasha Nozadze a pornit pe un contraatac, iar  Levan Nonikashvili a marcat cu un șut din afara careului.

Și repriza secundă a fost controlată de Saburtalo. În minutul 55, Levan Nonikashvili a surprins mai mulți adversari și l-a lăsat pe Sikharulidze față în față cu portarul, însă experimentatul atacant nu a putut marca. Pe scurt, Saburtalo a învins o echipă puternică din România și ne-a oferit o surpriză. Să fim sinceri: spre deosebire de alte echipe din Georgia, am fost încântați de cea de la care ne așteptam cel mai puțin. Mulțumim!”, a scris publicația Sportall, potrivit sport.ro.

Returul dintre FCSB și Saburtalo Tbilisi se joacă joi, 28 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Dacă va trece de echipa din Georgia, FCSB întâlnește învingătoarea din duelul Vikingur – Dunajska Streda. Slovacii au câștigat în tur cu 2-0.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed