Florin Răducioiu, surprins după ce a văzut imaginile cu Vicktor Orban pe stadionul din Sfântu Gheorghe. Video

Vicktor Orban, prim-ministrul Ungariei, a fost prezent în tribunele stadionului de la Sfântu Gheorghe la meciul dintre Sepsi și Olimpija Ljubljana, scor 3-1.

Prim-ministrul Ungariei a apărut cu fularul covăsenilor la gât și a fost aplaudat de tot stadionul. Imaginile l-au surprins pe Florin Răducioiu.

„Mi se pare ciudat. E foarte ciudată această imagine. Premierul Ungariei să vină în România și să încurajeze o echipă din România… Eu sunt un apolitic, nu vreau să intru în aceste discuții, dar o situaţie similară nu cred că s-ar putea întâmpla în Ungaria”, a spus Florin Răducioiu la Orange Sport.

Vicktor Orban a fost întâmpinat la poarta stadionului de Laszlo Diosegi, patronul celor de la Sepsi.

„Viktor Orban ne-a felicitat. Nu am negat niciodată că Guvernul Ungariei ne-a construit stadionul. Tot Guvernul a venit la meci. Ne-au felicitat, ne-au spus că avem o echipă bună”, a spus Diosegi.

La meci au mai fost prezenți Marco Rossi, selecționerul Ungariei, Kelemen Hunor, fost candidat la Președinția României, Eduard Novak, ministrul Sportului din România și patronii de la Backa Topola și Dunajská Streda.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed