Avertismentul lui Cristiano Bergodi! Anunţul italianului după Sepsi – Olimpija Ljubljana 3-1: ‘E un rezultat important’

Avertismentul lui Cristiano Bergodi! Anunţul italianului după Sepsi – Olimpija Ljubljana 3-1 este îngrijorător pentru covăsneni. În ciuda victoriei la două goluri diferenţă, Bergodi nu este deloc liniştit înaintea returului din Slovenia.

Tehnicianul echipei Sepsi, Cristiano Bergodi, a declarat joi seară, după meciul cu Olimpija Ljublijana, scor 3-1, că formaţia sa a meritat acest succes.

Avertismentul lui Cristiano Bergodi!

Mai mult, Cristiano Bergodi este nemulţumit de prima repriză din meciul cu slovenii. “Pasează bine această echipă, iar noi nu am fost prea agresivi în prima parte a jocului. Dar după 25 de minute am jucat foarte bine, ne-am creat şi ocazii.

Am intrat apoi foarte bine în joc. A doua repriză a fost extraordinară. Am meritat pe deplin victoria. Vom vedea ce va fi în a doua manşă. Dar e un rezultat important. Mă bucur pentru băieţi. Avem un avantaj bunicel, dar trebuie să jucăm foarte bine în retur”, a spus Bergodi în conferinţa de presă de după meci.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa slovenă Olimpija Ljubljana, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Au marcat: Ştefănescu ‘45+4, Păun ’84, Karamatic ‘90+3 (autogol) / Seslar ‘4. În minutul 66, de la oaspeţi a fost eliminat autorul golului, Seslar. A fost acordat penalti pentru Sepsi, însă Tudorie a ratat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed