Atât s-a putut! Universitatea Craiova a reușit doar un egal în Albania, dar calculele se vor reface de la zero, în returul cu Vllaznia

Seara românească din Conference League s-a încheiat așa cum a început. Prost. Nu la fel ca-n Georgia, dar nu e ca și cum un egal în Albania poate fi mai breaz. Vă amintiți, așadar, de bancurile cu 17 Nentori din fotbalul românesc?

Oltenii lui Laszlo Balint au părut în control total în prima jumătate a meciului. Și-au adjudecat-o oricum, și-au subordonat adversarii pe care i-au înțepat de două ori. S-a pus însă doar o dată, pentru că în minutul 39, golul Elvir Koljic a fost anulat pentru că bosniacul se afla într-o poziție de ofsaisd.

În ultimul minut al primei reprize, Baiaram a fost doborât în careu, s-a dictat penalty, și a transformat Andrei Ivan.

Ceva s-a întâmplat în pauză. Fiindcă Vllaznia a ieșit o echipă cu o altă față. I-am regăsit pe arțăgoșii și contondenții albanezi care spre ghinionul Craiovei au reușit să egaleze. Ardit Hoxhaj a apărut în fața porții și nu l-a iertat pe Lazar!

Craiova a zvâcnit în ultimele minute, prin Markovic și Rogulic, și a forțat un gol al victoriei. Care n-a mai venit însă urmează o manșă a doua, pe ”Oblemenco”, de unde calculele hârtiei se vor relua de la… O-O.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed