Adrian Mititelu s-a enervat cumplit! L-a distrus pe jucătorul care a criticat conducerea clubului: ‘Declarații tâmpite’ + Ce acuzații lansase jucatorul

Adrian Mititelu s-a enervat cumplit! L-a distrus pe jucătorul care a criticat conducerea clubului.

Robert Popa lansase acuzații grave atunci când a fost întrebat despre situația de la FCU Craiova.

Adrian Mititelu s-a enervat cumplit

România U20 a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Italia U20, în Elite League. La finalul meciului, Robert Popa, portarul oltenilor, a avut un discurs dur după ce a fost întrebat despre situația din club.

Adrian Mititelu i-a răspuns imediat printr-o postare pe Facebook.

„Nesimtire/Iresponsabilitate/Dezamagire/
Robert Popa continua sa uimească! Nu cu prestațiile din meciurile Științei, ci cu declaratii tâmpite!”, este mesajul postat de șeful oltenilor. 

Ce a declarat Robert Popa

”E un rezultat pozitiv. Acum mă întorc la echipa de club. E normal să fie frustrări când intervine nereușita și când nu ai succes. Eu sunt bine. Vreau să menționez că am apărat patru meciuri după șase luni. Vreau să dau un simplu exemplu. La cealaltă echipă din oraș a venit Arlauskis, portar cu experiență. Vreau să vedeți ce evoluții a avut el și ce evoluții am avut eu, un copil fără experiență care abia a împlinit 21 de ani.

Este decizia patronului. Mai sunt oameni din conducere. E un figurant care se dă drept bunicul meu și dă în cap la jucătorii tineri. În față îmi zice ceva, iar în presă dă altceva. În meciul cu Craiova s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Baiaram și Mitriță, care au decis după meciul cu CFR Cluj. Tot eu sunt de vină, dacă e să o luăm așa. E greu. Prefer să mi se zică în față, iar în presă să fiu protejat. Eu mă pregătesc. Am contract în continuare. Când o să vină o ofertă de nerefuzat… Dar e mai greu să vină, nu?”, a declarat Robert Popa.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed