Au antrenat ghinionul! Sepsi a ratat două penalty-uri cu Olimpija Ljublijana, dar a câștigat cu goluri în ultimele minute, sub privirile `finanțatorului din umbră`!

Victor Orban, premierul Ungariei și omul care ar fi pompat bani în proiectul de la Sfântu Gheorghe, a descins la stadion, ca să le țină pumnii fotbaliștilor lui Sepsi.
Însă nu pare să le poarte noroc oamenilor lui Cristiano Bergodi. Și asta pentru că, deși și-au subordonat adversarul, Sepsi era cât pe ce să smulgă doar o remiză cu Olimpjia Ljublijana.

Slovenii au deschis prea repede scorul, prin Seslar, în minutul 4, iar Ștefănescu și compania s-au aruncat în atac, dar n-au făcut decât să rateze din toate pozițiile. Chiar și din penalty, pentru că inițial lovitura de la 11 metri executată de internaționalul Ștefănescu în minutul 45+3 a fost apărată de portar, însă atacantul lui Sepsi și-a reparat eroarea și a înscris.

În repriza secundă, același scenariu. Și același penalty ratat. De data aceasta, Tudorie a șutat slab în minutul 67. Elevii lui Bergodi au crezut însă până la sfârșit în șansa lor. Damașcan a fost în prim-planul atacurilor gazdelor. Dar de gol s-a lipit până la urmă Nicolae Păun în minutul 84, după un corner.

Când lumea se gândea deja la returul din Slovenia, Karamatic a înscris în propria-i poartă, iar echipa lui Bergodi, deși ignorată de televiziunile din România, aduce puncte la coeficientul de țară după prima victorie în Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed