Noroc cu Târnovanu! FCSB a fost salvată de portar de o rușine în Gruzia și a pierdut doar cu O-1 în fața lui Saburtalo

Sigur că nimeni nu și-a imaginat și n-a crezut, decât declarativ poate, că alde Șvili, Adze și Lava ar fi niște, vorba clișeului, nuci atât de tari. Însă bravul popor georgian are acest talent de a ne surprinde și ne minunăm de fiecare dată când echipele din țara în care rugby-ul e o religie, nicidecum fotbalul, ne scot mereu la tablă.

Și FCSB a rămas corigentă. În prima repriză, vicecampioana României a fost pseudo-existentă la Tbilisi în fața cvasinecunoscutei Saburtalo.

Cu un șut la poartă, a lui Cordea, și ăla prin minutul 31, cam greu să ai ceva de spus. Iar la pauză, georgienii au intrat cu avantaj de un gol pe tabelă. Nonikashvili a tras din prima, de la 18 metri, și l-a învins pe Târnovanu.

Târnovanu nu a avut cum să fie însă el omul negru, mai ales că închiși la culoarea tricourilor au fost colegii lui de câmp. Și mai ales că a scos practic din poartă două mingii ale georgienilor în debutul reprizei secunde.

La șutul din careu al lui Sikharulidze din minutul 47 și în minutul 53, când Dawa putea să înscrie în propria-i poartă și să se înscrie în acea comedie a erorilor în lanț din apărarea romantică a FCSB-ului.

A mai scos vreo două, în timp ce de partea cealaltă, în contul vicecampioanei României s-au trecut o bară a lui Florinel Mpabbe Coman, un șut blocat în picioarele lui… Tănase și unul al lui Cordea.

S-a jucat precum la box, în ultima rundă, cu garda jos căutând lovitura decisivă, dar cu alonjă superioară la gruzini. Perlele lui Becali au părut mai mult fake-uri, de Tavi Popescu, briliantul de 5o de milioane, a auzit lumea fix când a fost schimbat cu Mamut.

FCSB a intrat în criză de timp. Și a căutat să salveze ce mai putea fi salvat. Antrenorul a încercat mai multe găselnițe, însă vicecampioana României n-a reușit să găseasca plasa porții echipei clasate în momentul de față pe locul al cincilea în campionatul Georgiei.

Returul se anunță greu, dacă nu foarte greu. Ce-i drept, nu mai sunt echipe mici, iar turul al doilea din Conference League începe să devină tot mai dificil pentru România, al cărui coeficient din cupele europene se duce pe apă, în jos.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed