Vestea momentului despre Radu Drăguşin! Dezvăluiri de ultimă oră despre tricolor. Britanicii au dat verdictul

Vestea momentului despre Radu Drăguşin! Dezvăluiri de ultimă oră despre tricolor. Britanicii au dat verdictul după ce cel mai scump fotbalist român din istorie a fost titular la Tottenham.

Radu Drăgușin a fost titular în meciul celor de la Tottenham din weekend, cu Fulhan, în care echipa fundașului român a pierdut cu scorul de 3-0.

Vestea momentului despre Radu Drăguşin!

Antrenorul lui Spurs l-a titularizat pe Radu Drăgușin la meciul cu Fulhan după accidentarea suferită de Micky van de Ven, iar presa din Anglia anunță că, încă nu este nimic sigur despre când va reveni acesta pe teren însă, recuperarea acestuia mai durează. Astfel că, Radu ar putea fi titular și la următorul meci al echipei, de pe 30 martie, cu Luton.

„Se pare că evaluarea este în curs de finalizare, dar comentariile lui Ange sunt pozitive. Nu avem prea multe informații în afară de faptul că este vorba despre o accidentare la coapsă, așa că este greu să vorbim despre cel mai bun și cel mai rău scenariu.

De obicei între ele ar fi o diferență de zile sau chiar luni. Ce putem face este să vedem cum se antrenează după pauza internațională. Încă cred că este puțin probabil să se întoarcă pentru următorul meci”, a spus doctorul Brar, conform sursei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed