Paige Spiranac, scandal monstru cu un fan. Fosta jucătoare de golf a fost acuzată că a furat bani. Foto

Paige Spiranac este din nou în centrul atenției. Cea care e fost considerată cea mai sexy femeie din lume este implicată într-un scandal monstru.

Fosta jucătoare de golf a fost acuzată de mai multe persoane că ar fi furat sume importante de bani. Aceasta a povestit în cadrul unui podcast că un bărbat pe care inițial l-a crezut fanul ei, i-a adus acuzații grave în timpul unui eveniment caritabil. Spiranac a relatat că bărbatul a fost extrem de agresiv în momentul în care i-a spus că a fost păcălit și i-a trimis 10.000 de dolari.

”Acest om a venit lângă mine și a cerut să facem o poză. La început părea ok, dar apoi a început să spună că i-am furat 10 mii de dolari. A început să mă amenințe. A fost o situație foarte înfricoșătoare, stânjenitoare.

S-a dovedit că acest om fusese victima unei fraude online făcută de pe un profil fals. Era foarte nervos. M-am chinuit cu aceste probleme de securitate de ceva vreme, dar, în ultima perioadă, situația s-a înrăutățit”, a spus sportiva potrivit nypost.com.

Paige Spiranac, terorizată de mai mulți bărbați

Paige Spiranac a recunoscut că are probleme de ceva vreme și că un grup de escroci îi folosesc imaginea. Fosta sportivă este înspăimântată și spune că se teme pentru siguranța sa.

”Această situație s-a agravat în ultimele luni. Acest grup folosește un profil fals, numere de telefon false, întâlniri pe Google și tot felul de alte metode pentru a obține bani de la diferiți bărbați. Sunt momente când intru într-o stare de anxietate din cauza acestor amenințări. Tot timpul am pe cineva lângă mine, nu pot să fiu singură. Îmi e frică să plec de acasă. Locuiesc alături de părinții mei. Nu mai pot fi singură”, a declarat Spiranac.

Sportiva s-a retras din golf în urmă cu 6 ani. Are o avere de peste 3 milioane de dolari, iar în prezent câștigă bani din postările pe care le face pe conturile de socializare.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Performanță importantă pentru România! O nouă medalie la europene. Fetele au făcut spectacol în Ungaria

Performanță importantă pentru România! O nouă medalie la europene....

Laurențiu Reghecampf a reacționat. Ce spune antrenorul după ce i s-a deschis un dosar penal: ‘Victima sunt eu!’

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu se...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed