Ovidiu Burcă, primele declarații după ce a devenit antrenorul lui Dinamo. Cine face parte din staff-ul tehnicianului

Ovidiu Burcă a fost prezentat oficial la Dinamo în cadrul unei conferințe de presă.

„Pentru mine este o onoare imensă și o mândrie să fiu antrenorul lui Dinamo, chiar dacă echipa nu e în cel mai bun moment. Cu atât mai mult, e o mândrie că s-a apelat la mine în acest moment dificil. Ce pot eu să le promit celor care au avut încredere în mine că vom face tot ce este posibil să readucem clubul unde îi este locul.

Pe majoritatea dintre jucători îi știu, dar aș vrea să nu mă hazardez, chiar dacă timpul ne presează foarte tare. Vreau să fac o evaluare cât mai corectă a jucătorilor. Vreau să fim inspirați să selecționăm jucătorii care pot să dea cel mai bun randament în tricoul lui Dinamo. Tricoul lui Dinamo este un tricou greu. Avem nevoie să identificăm jucători motivați care să joace la Dinamo. Să aibă capacitatea și talentul să o poată face”, a declarat Burcă la conferința de presă, potrivit dinamo1948.club.

Cine face parte din staff-ul tehnicianului

Antrenorul și-a ales deja staff-ul. Funcția de consilier tehnic va fi a lui Florin Marin, fostul antrenor al „câinilor”.

Antrenorul secund al lui Ovidiu Burcă va fi Sorin Colceag, cel care a antrenat Dinamo II în ultimul sezon și jumătate, scriu cei de la dinamo1948.club.

Ovidiu Burcă și-a început cariera de antrenor în urmă cu 2 ani, după ce a fost director sportiv la Oțelul, apoi președinte la Rapid.

Burcă a pregătit mai întâi formația U19 a clubului din Giulești (septembrie 2020 – ianuarie 2021). Apoi a fost promovat la formația secundă a Rapidului. A urmat CSM Slatina, între septembrie și iunie 2022, echipă pe care a promovat-o în Liga 2 la capătul sezonului trecut.

În cariera sa, Ovidiu Burcă a evoluat în 46 de meciuri pentru Dinamo în perioada 2002-2005. A cucerit cinci trofee la Dinamo, un campionat, trei Cupe și o Supercupă.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed