Cristiano Bergodi s-a dezlănţuit! Avertisment pentru cei de la FCSB înaintea derby-ului. Ce sunt obligaţi să facă cei de la Rapid

Cristiano Bergodi s-a dezlănţuit! Avertisment pentru cei de la FCSB înaintea derby-ului. S-a aflat ce sunt obligaţi să facă cei de la Rapid pentru a mai spera la titlu în Superliga. Antrenorul giuleştenilor visează la o victorie în confruntarea de pe Arena Naţională.

Cristiano bergodi este conectat la derby-ul cu FCSB care va avea loc sâmbătă în ultima etapă a sezonului regulat, de la 20:00, pe Arena Naţională.

Cristiano Bergodi s-a dezlănţuit!

Înaintea duelului direct cu FCSB, Cristiano Bergodi a susținut că echipa sa va avea șanse să câștige campionatul chiar dacă va pierde derby-ul cu vicecampioana. asta pentru că vor mai urma încă 10 meciuri în play-off.

În acest moment, FCSB se află pe primul loc în clasament, cu 64 de puncte acumulate, iar Rapid pe poziția a doua, la 12 ”lungimi” distanță de liderul din Superliga. ”Un meci foarte important, cu prima echipă din clasament. Avem nevoie de cele trei puncte. Trebuie să jucăm ofensiv.

Trebuie să fim echilibrați pe plan defensiv. Vom vedea. Nu dau primul 11. Ei știu cum jucăm noi și noi știm cum joacă ei. Am soluțiile în cap.

Mai sunt 10 meciuri la dispoziție, 30 de puncte. Sunt multe. Vom juca până la final. Dacă vor câștiga ei, vor avea mai multe șanse să câștige”, a spus Cristiano Bergodi la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed