Marius Croitoru a aflat cât timp lipsește de bancă! Care e pedeapsa după cartonașul roșu primit fiindcă… s-a închinat!

Marius Croitoru a debutat pe banca lui FCU Craiova cu o înfrângere și o eliminare, la Ovidiu, contra Farului, după ce s-a luat de arbitrul Iulian Călin și a fost avertizat cu două cartonașe galbene, pentru proteste.

Mai concret, unul dintre gesturile pentru care centralul l-a pedepsit pe Croitoru a fost că s-a închinat ostentativ. Iar antrenorul Craiovei lui Mititelu a fost convins că arbitrul Iulian Călin s-ar fi lăsat influențat de conflictele dintre cei doi din trecut și acum s-a răzbunat pe el.

Astăzi, Croitoru a aflat și cum l-a pedepsit Comisia de Disciplină din cadrul FRF. A fost suspendat două când va avea cele mai grele meciuri din campionat. Nu va putea să stea pe banca tehnică la FCU Craiova – CFR Cluj (24 iulie) și FCSB – FCU Craiova (1 august).

În plus, Marius Croitoru a primit o amendă în valoare de 320 de lei. „Îmi place de Croitoru. Am ajuns la o înțelegere cu el să evite astfel de momente (n.r. – eliminare). Sper să se țină de cuvânt. Îl mai iert o dată sau de două ori, dar nu mai mult.

El are spirit de oltean, îmi place. Se mulează pe felul nostru de a fi. Pe lângă faptul că nu dau bine la public, aceste manifestări pot avea și un efect pozitiv asupra echipei”, a afirmat Adrian Mititelu la DigiSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed