Gigi Becali confirmă! Şeful FCSB şi-a vândut căpitanul. Ce sumă va încasa FCSB

Gigi Becali confirmă! Şeful FCSB şi-a vândut căpitanul în China. S-a aflat şi ce sumă va încasa FCSB în schimbul lui Florin Tănase. Latifundiarul din Pipera spune că Tănase este ca şi plecat la echipa chineză Shanghai Port.

Florin Tănase, căpitanul lui FCSB și golgeter Ligii I din ultimele două sezoane este foarte aproape de a-şi îndeplini visul şi de a juca în străinătate.

Gigi Becali confirmă că şi-a vândut căpitanul!

„Cred că o să plece în 3-4 zile. El deja e ca și plecat. Trei milioane de euro am luat pe el. Acum spun că e făcut 90%, dar 10% nu se știe”, a afirmat Gigi Becali, conform as.ro.

Chinezii de la Shanghai Port, locul 7 în sezonul 2022, sunt dispuși să achite clauza de reziliere a contractului dintre FCSB și Florin Tănase, care se ridică la 3 milioane de euro, iar fotbalistul face demersurile pentru a obţine viza de China.

Vedeta echipei Shanghai Port este brazilianul Oscar, fostul mijlocaș de la Chelsea fiind căpitanul echipei. A fost transferat de la Chelsea în ianuarie 2017, pentru 60 de milioane de euro.

Lider în campionatul Chinei este Wuhan Three Towns, echipa la care evoluează alt fotbalist român, Nicolae Stanciu. Transferat de FCSB în august 2016 în schimbul a 1,5 milioane de euro, Florin Tănase a cucerit un trofeu alături de echipa roș-albastră, Cupa României în 2020, și a înscris 83 de goluri în 226 de meciuri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed