Când va reveni Simona Halep pe teren. Turneul la care românca va reintra în arenă. Mai are un singur hop de trecut

Când va reveni Simona Halep pe teren. Turneul la care românca va reintra în arenă. Mai are un singur hop de trecut. Vestea uriaşă venită de la TAS îi dă mari speranţe celei mai bune jucătoare din România.

Simona Halep este foarte aproape de a reveni în circuitul WTA. Asta după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni.

Când va reveni Simona Halep pe teren

Practic, Simona Halep se poate întoarce pe teren oricând. Are însă o mare problemă. Fără meci în circuit din august 2022, românca a ieşit din circuitul mondial WTA. În acest moment, nu mai are clasament. aşa că participarea la un turneu important se poate face doar pe bază de invitaţie.

Primul turneu la care Simona Halep poate reveni este Miami Open, 19-31 martie. Ea nu este în clasamentul WTA, ceea ce înseamnă că va fi nevoită să ceară un wildcard. Este aproape sigur însă că românca va primi invitaţie din partea americanilor, fiind doar o chestiune de timp până acest lucru se va întâmpla.

Simona Halep nu a mai jucat din octombrie 2022, când a fost suspendată provizoriu. Ea nu a mai jucat tenis de 17 luni. Astfel, pentru că suspendarea sportive din Constanța a fost redusă la 9 luni, înseamnă că ea poate juca încă de acum. Suspendarea ei ar fi trebuit să expire în iulie 2023. Ultimul său meci oficial a fost pe 29 august 2022, când a fost învinsă în turul 1 la US Open.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed