Prima rivală a Simonei Halep a dat lovitura! S-a mutat lângă bogații Planetei. Cu ce se ocupă acum / Foto

Prima rivală a Simonei Halep a dat lovitura! S-a mutat lângă bogații Planetei. Locația aleasă este un de vis. Oamenii au rămas șocați când au aflat cu ce se ocupă acum fosta sportivă. 

Un nou capitol abia începe pentru Elena Bogdan! Prima rivală a Simonei Halep s-a mutat din România. A plecat în paradis.

Prima rivală a Simonei Halep a dat lovitura!

Elena Bogdan nu a ajuns niciodată mai sus de locul 151 în clasamentul WTA! Fosta jucătoare de tenis a renunțat la sportul de performanță înainte de a împlini 30 de ani.

Între timp, Elena și-a îndreptat atenția spre antrenorat, iar în prezent pare că duce o viață desprinsă dintr-o poveste. Românca s-a mutat în Maldive, acolo unde predă lecții pentru oamenii de bani gata.

”Au trecut patru luni și călătoria frumoasă de aici continuă!”, a anunțat Elena Bogdan, care nu predă doar tenis, ci și padel, sport derivat din tenis.

Este al doilea an pe care Elena îl petrece în Maldive. Singura diferență este că, în prezent, românca a schimbat clubul în cadrul căruia activează, trecând de la Ritz Charlton la One&Only Reethi Rah.

Probleme grave de sănătate

Elena Bogdan nu a avut parte de o conjunctură favorabilă sportului de performanță. Lipsa veniturilor i-a schimbat traiectoria oltencei, fiindu-i imposibil să se recupereze în urma unei accidentări serioase la genunchi.

Spre deosebire de Simona Halep, Elena nu a avut șansa de a ajunge pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem. Majoritatea activității sale s-a desfășurat la nivel de ITF.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed