Gigi Becali, dat de gol! Suma uriaşă pe care a încasat-o. Dumitru Dragomir face dezvăluiri incredibile despre afacerile de milioane dintre cei doi

Gigi Becali, dat de gol! Suma uriaşă pe care a încasat-o. Dumitru Dragomir face dezvăluiri incredibile despre afacerile de milioane dintre cei doi. Fostul şef al LPF s-a decis să dea cărţile pe faţă.

Gigi Becali încasează lunar milioane de euro. Dumitru Dragomir a vorbit despre afacerile cu pământuri dintre el şi latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali, dat de gol!

Dumitru Dragomir a dezvăluit în direct afacerile de milioane de euro pe care le face cu Gigi Becali. Mai mult, a vorbit şi despre procesul de la CEDO pe care l-a câştigat patronul celor de la FCSB, conform fanatik.ro. „E normal, băi, frate. E total nevinovat. Eu aveam ceva cu Gigi Becali? Dar e total nevinovat.

M-a rupt! Mi-a luat o grămadă de bani. De 8.000.000 de euro am luat pământuri. Nu mi-a făcut o dată o reducere de cinci bani. I-am dat o dată un avans de 2.000.000 de euro și trebuia să vând eu niște apartamente ca să îi dau banii într-un an de zile.

Și i-am dat după patru luni. A zis ‘Bă, ești singurul din țara asta care îmi dă banii înainte’. ‘Mă achit de datorii față de tine ca să te și pot critica’.

E total nevinovat! Tu să ții minte. Și la noi în România, marea majoritate a judecătorilor sunt corecți, dar sunt unii prinși. Ai văzut animalul ăla cu belciug în nas? Ăla e cât muntele, dar îl trage un copil de trei ani de belciug.

Așa sunt ăștia. Sunt câțiva prinși cu belciug de nas. (n.r. – L-au condamnat nevinovat pe Gigi?) Categoric! Pe el, pe Victor Becali, total nevinovat, s-a făcut cap de linie, cum zic pușcăriașii, Borcea, nevinovat! Nețoiu, nevinovat! MM Stoica! Băi, lui MM, păi îl apăr eu pe MM, că m-a înjurat? Dar lui MM i s-a prescris și a fost băgat la pușcărie!”, a răbufnit Dumitru Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Vestea momentului despre tricolorul lui Mircea Lucescu! Ce a făcut la ultimul meci. Turcii au dat verdictul

Tricolorul lui Mircea Lucescu a fost titular la Trabzonspor...

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către finul Adrian Mutu. Farul nu mai are nicio şansă

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către...

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed