Gigi Becali îl scoate din echipă pe Florinel Coman?! Condiţia pusă de patron. Ce este obligat să facă fotbalistul

Gigi Becali îl scoate din echipă pe Florinel Coman?! S-a aflat care este condiţia pusă de patron fotbalistului şi ce este obligat să facă acesta. Mbappe Coman a fost titular în meciul cu U Cluj, din prima etapă a Superligii, dar nu l-a convins pe latifundiar.

Acum, Gigi Becali i-a pus în vedere fotbalistului un lucru extrem de clar. Deşi s-ar fi antrenat bine în intersezon, Coman nu mai este printre preferaţii patronului.

Gigi Becali îl scoate din echipă pe Florinel Coman?!

„I-am zis că nu poate juca în stânga în locul lui Tavi Popescu, gândește-te dacă poți juca atacant sau în dreapta, că eu trebuie să iau bani de pe el. Nu poți juca? Stai, tată, pe bancă!”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro Arena.

Înaintea începerii sezonului de Superliga, managerul general al roş-albaştrilor, Mihai Stoica a spus clar. „(n.r. despre Florinel Coman) Cred că va fi mult peste ce era înainte de accidentare, arată foarte bine, e serios în procesul de pregătire. Acum are și o responsabilitate în plus, e tată, cred că va fi unul dintre cei mai importanți jucători, dacă nu cel mai important în sezonul care va începe.

Cu certitudine îi veți vedea împreună pe el și Tavi Popescu, e ca și cum l-ai întreba pe Galtier dacă joacă Mbappe și Neymar împreună, că practic joacă amândoi pe aceeași poziție”, a spus MM Stoica la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed