Dezvăluirea momentului despre Radu Drăguşin! Ce a putut să îi facă unui coechipier. Toată lumea va fi uimită

Dezvăluirea momentului despre Radu Drăguşin! Ce a putut să îi facă unui coechipier. Toată lumea va fi uimită.

Heung-min Son, căpitanul lui Tottenham, a făcut primele declarații după ce l-a cunoscut pe internaționalul român.

Heung-min Son l-a lăudat pe Radu Drăguşin

Recent revenit de la Cupa Asiei, căpitanul lui Tottenham l-a întâlnit pe Radu Drăgușin. Heung-min Son a declarat potrivit presei din Marea Britanie că a fost extrem de impresionat de internaționalul român. Sud-coreeanul și Drăgușin au fost surprinși împreună la mai multe antrenamente.

„Au venit doi jucători noi, Timo și Radu. Am vorbit cu Timo, pot vorbi germană și știam din timp despre transfer, avem un fizioterapeut neamț la echipa națională, e prieten bun cu Timo și știam ce se petrece. De Radu sunt puțin speriat, e atât de mare! Dar este un băiat fantastic, e ca un războinic. Vrea să muncească, să devină mai bun de la o zi la alta, ceea ce așteaptă toată lumea de la un fotbalist”, a declarat sud-coreeanul.

Fanii londonezi l-au făcut praf pe antrenorul lui Tottenham

Fanii englezi au făcut scandal și îl atacă dur pe Ange Postecoglou, după ce internaționalul român a fost, din nou, rezervă neutilizată. Tottenham a pierdut, pe teren propriu, în fața celor de la Wolves, scor 1-2.

„Drăgușin e mai bun ca Emerson”, „Nu pot să cred că Drăgușin nu a jucat în locul lui Emerson”, „Ange a făcut greșit schimbările”, „Multe evoluții teribile, Drăgușin trebuia folosit”. „Poate că este timpul ca Drăgușin să aibă o șansă, apărarea e rușinoasă”. „De ce l-ați luat pe Drăgușin dacă nu-l folosiți?”, „Primim prea multe goluri, ar trebui găsită o soluție și pentru Drăgușin”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe rețelele de socializare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed