Decizie de ultimă oră a lui Dan Şucu! Ce se va întâmpla cu Cristian Săpunaru. Dezvăluirea făcută înaintea meciului

Decizie de ultimă oră a lui Dan Şucu! S-a aflat ce se va întâmpla cu Cristian Săpunaru. Dezvăluirea făcută înaintea meciului cu Hermannstadt. Căpitanul giuleştenilor va avea parte de prelungirea contractului.

Dan Şucu a luat decizia. Cristian Săpunaru va rămâne la Rapid. Căpitanul echipei antrenate de Cristiano Bergodi nu are planuri de retragere. I se va prelungi contractul, deşi a ajuns la 39 de ani.

Decizie de ultimă oră a lui Dan Şucu!

Dan Şucu a anunțat că Săpunaru nu își va agăța ghetele în cui și că își va prelungi contractul. Victor Angelescu, acționarul minoritar al giuleștenilor, a dezvăluit faptul că Săpunaru s-a înțeles deja cu oficialii clubului pentru semnarea unui nou contract.

„(n.r. I-ați prelungit contractul lui Cristi Săpunaru?) Nu încă. S-a discutat, avem totul pus la punct, urmează, probabil, într-un timp cât mai scurt să-l și semneze, dar suntem înțeleși pe termenii contractului”, a dezvăluit Victor Angelescu, potrivit iamsport.ro.

Se pare că Dan Șucu și Victor Angelescu îl vor răsplăti pe Cristian Săpunaru pentru faptul că acesta nu a decis să se retragă din fotbal. Căpitanul giuleștenilor ar urma să încaseze un salariu cuprins între 15.000 și 16.000 de euro, după semnarea acestei noi înțelegeri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed