Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi! Decizia de ultimă oră luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat chiar înaintea meciului

Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi! Decizia de ultimă oră luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat chiar înaintea meciului. Amănunte extrem de importante dinaintea etapei cu numărul 26 din Superliga.

Echipa lui Cristiano Bergodi merge ceas în 2024. Are victorii pe linie şi s-a apropiat la 9 puncte de liderul din Superliga, FCSB.

Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi!

După victoria din derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0, trupa lui Cristiano Bergodi are meci pe Giuleşti. Omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras a făcut publice brigăzile de la partidele care deschid etapa cu numărul 26. Arbitrii şi observatorii partidelor care vor avea loc, vineri, în etapa a XXVI-a din Superliga:

Petrolul Ploieşti – Poli Iaşi, ora 17.00

Arbitri: Horia Mladinovici – Marius Badea, Bucsi Imre-Laszlo – Lucian Rusanu

Camera VAR: Sorin Costreie, Cătălin Buşi

Observatori: Teodora Albon, Ion Ion.

Etapa este deschisă de duelul dintre Petrolul şi Poli Iaşi. Prahovenii încă mai speră să prindă un loc de play-off, în timp ce echipa lui Leo Grozavu vizează ieşirea de pe locurile de barajul de menţinere.

Rapid – FC Hermannstadt, ora 20.00

Arbitri: George Rareş Vidican – Vasile Marinescu, Ciprian Danşa – Bogdan Dumitrache

Camera VAR: Nicuşor Viorel Flueran, Mariana Cristina Trandafir

Observatori: Andrei Ioniţă, Paul Cazan.

În al doilea meci al serii se întâlnesc Rapid şi Hermannstadt. Giuleştenii speră să micşoreze distanţa de 9 puncte pe care o au de recuperat faţă de liderul FCSB. De partea cealaltă, echipa lui Marius Măldărăşanu trage tare pentru un loc de play-off.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed