Dinamo şi-a găsit antrenor! Condiţia ca Ovidiu Burcă să antreneze în Ştefan cel Mare: ‘Au fost nişte discuţii’

Dinamo şi-a găsit antrenor! S-a aflat care este condiţia ca Ovidiu Burcă să antreneze în Ştefan cel Mare. După plecarea lui Gică Mihali la Dunărea Călăraşi, câinii sunt antrenaţi de Ionel Augustin şi Iulian Mihăescu.

Interimatul celor doi de la Dinamo s-ar putea opri. Ovidiu Burcă este aproape de a o antrena pe Dinamo, dar totul se amână până când va fi numit un administrator special. Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a fost ferm. „Până nu vom avea un administrator special, nu va fi niciun antrenor!”, a spus acesta, conform gsp.ro.

Dinamo şi-a găsit antrenor!

Se pare că Vlad Iacob va fi instalat în această funcție, iar apoi va fi numit şi Burcă. Antrenorul a confirmat tratativele cu Dinamo, infirmând însă că a ajuns la un acord cu „haita”.

„Au fost niște discuții astăzi, dar lucrurile nu sunt clare. Nu pot confirma că sunt antrenorul lui Dinamo, pentru că nu am semnat absolut nimic. Am vrut să văd exact care e situația clubului, am avut o întâlnire și cu reprezentanții DDB, dar și cu reprezentanții administratorului judiciar.

Lucrurile sunt încă un pic departe de a fi aranjate. Ar trebui să se numească un administrator special, iar de acolo lucrurile trebuie să intre în normalitate. Vedem zilele viitoare ce se va întâmpla”, a declarat Burcă, conform sursei citate.

Burcă a antrenat ultima dată Slatina, dar a fost şi conducător la Rapid. Fostul fundaş a şi jucat pentru Dinamo. A făcut parte dintr-unul dintre „loturile Nețoiu”. A lăsat-o pe FC Universitatea Craiova în 2022 pentru a juca în Ştefan cel Mare. Dinamo trebuie să-şi găsească repede şi un acţionar, altfel problemele uriaşe financiare ar putea duce la falimentul echipei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed