Florin Tănase, pus la colţ de Mihai Stoica! Contre în direct pentru căpitan. Ce l-a scos din minţi pe managerul vicecampioanei

Florin Tănase a fost pus la colţ de Mihai Stoica! Au fost contre în direct pentru căpitan. S-a aflat ce l-a scos din minţi pe managerul general al vicecampioanei. Egalul din prima etapă, FCSB – U Cluj 1-1, a declanşat scandalul la echipa roş-albastră.

Mihai Stoica s-a dezlănţuit pur şi simplu la adresa propriului căpitan. La finalul egalului de pe Arena Naţională, Tănase s-a plâns de lipsa de soluţii din lotul echipei lui Toni Petrea. Atât i-a trebuit lui Meme Stoica. Acesta l-a pus la punct pe cel mai bun jucător al echipei roş-albastre.

Florin Tănase, pus la colţ de Mihai Stoica!

„Nu are nicio noimă ce spune Tănase. Dacă discuția asta era după 10 etape, cu jucători accidentați, înțelegeam. Cum să vorbești de lot la prima etapă? Ce copii avem? A jucat Musi, a jucat Tănasă? Nu are absolut nicio noimă ce spune! Poate să simte orice, dar nu are sens.

O să îi explic mâine că tot ce a spus nu are niciun sens. Nu de asta am făcut noi 1-1 cu U Cluj, că am avea mulți copii în lot. Atât m-a deranjat, că nu are sens. El e un băiat foarte deștept, dar a spus lucruri fără sens”, a reacționat Mihai Stoica la Orange Sport.

Dar asta nu e tot. Mihai Stoica face dezvăluiri incredibile despre jucătorii lui Toni Petrea. „Nu am pasat? De ce nu am pasat, Tase? Nu am pasat că ai ținut mingea, că nu ai alergat. La noi, pe Catapult, în afară de Olaru, care e primul mereu la distanță parcursă, au fost Dawa și Haruț. Asta trebuie să le dea de gândit.

E prima dată în viața mea când văd la o echipă de la noi ca fundașii centrali să fie pe locul 2 și 3 la distanță parcursă”, a spus managerul general al celor de la FCSB, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed