Adrian Mititelu rupe tăcerea! Ce se întâmplă cu vedeta celor de la FCU Craiova. Jucătorul, dorit insistent și de Gigi Becali

Adrian Mititelu rupe tăcerea! S-a aflat ce se întâmplă cu vedeta celor de la FCU Craiova. Jucătorul, dorit insistent și de Gigi Becali. Refuză să semneze contractul de prelungire cu echipa din Bănie.

După ce a stat mai mult pe banca de rezerve în ultima perioadă, Yassine Bahassa a reușit să înscrie un gol frumos în victoria cu Dinamo de 2-1, din etapa cu numărul 24 din Superliga.

Adrian Mititelu rupe tăcerea!

Francezul de la echipa lui Adrian Mititelu mai are contract cu FCU Craiova până la finalul acestui sezon, iar în presă au existat speculații cum că Yassine Bahassa a fost ținut pe banca de rezervă din cauza faptului că nu vrea să semneze prelungirea contractului.

Adrian Mititelu a declarat pentru prosport.ro că încă nu a reușit să îl convingă pe francez șă semneze.

”Nu, deocamdată n-am rezolvat nimic cu contractul lui Bahassa, dar o să vedem, poate până la urmă ajungem la o înțelegere. (n.r. despre prestația lui cu Dinamo) Putea și mai mult! Sunt mulțumit că a dat un gol frumos, dar așteptările erau mult mai mari de la el.

A fost primul meci pe care l-a jucat după pauză și probabil și-a pus amprenta și chestia asta. Nu e adevărat (n.r. că n-ar fi jucat din cauza situației contractuale), la Rapid a fost în plan să joace, dar din cauza acelor schimbări, modul în care a văzut Giovanni (n.r. Costantino) meciul, n-a apucat să mai intre.

Iar la meciul de la Farul a fost atât de mare banca încât așa am ales, să-l iei până la Constanța și să nu-l bagi deloc, am zis că-l pregătim pentru meciul cu Dinamo și a fost o soluție foarte bună”, a spus Adrian Mititelu.

Bahassa, dorit și de Gigi Becali

Gigi Becali îl vrea pe Yassine Bahassa la FCSB, însă nu vrea să plătească niciun ban pe transfer, și preferă să aștepte și să îl ia pe gratis, potrivit fanatik.ro.

”M-a întrebat cineva dacă vrem să îl luăm pe Bahassa. Am zis că nu dau bani pe el, pentru că nu știu cât dau. Păi, pot să îl iau gratis, de ce să dau? (n.r. Vă place Bahassa?) Nu știu, domn-le. Nu mai țin minte”, spunea Gigi Becali la finalul anului trecut.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed