Simona Halep, umilită în timpul procesului! Atac devastator la adresa campioanei noastre: ‘Mi-ar fi rușine să pozez în victimă’

Simona Halep, umilită în timpul procesului. În ziua în care au început audierile la TAS, un cunoscut medic a făcut-o praf pe campioana noastră.

Dubla campioană de Grand Slam speră ca suspendarea de 4 ani pentru dopaj să-i fie redusă și să poată reveni pe teren.

Simona Halep, umilită în timpul procesului

Pompiliu Popescu, fostul medic al Generației de Aur, nu a avut milă de Simona Halep. Acesta a făcut-o praf pe sportiva care astăzi s-a prezentat la TAS pentru a fi audiată.

Pompiliu Popescu nu crede că aceasta va fi achitată, ba mai mult anticipează că se va retrage.

„Să fie achitată nu cred, poate o avea şanse să îi fie redusă suspendarea iniţială de patru ani. Dar nu îi poate fi redusă cu mult, iar ea e deja în vârstă pentru sportul profesionist. Se întâmplă aşa ceva fiindcă a ales o cale greşită, a fost sfătuită prost”, a declarat medicul pentru Fanatik. 

Pompiliu Popescu spune că Halep nu ar trebui să se considere o victimă în acest scandal.

„Mi-ar fi ruşine! Mi-ar fi ruşine să susţin aşa ceva!

Da, ea a ales să învinovăţească oameni, instituţii, laboratoare, a mers pe o cale pe care nu avea nicio şansă de succes. Mai bine ar fi recunoscut, “da, am greşit!”. Aşa, oamenii, suporterii ei, ar fi înţeles că era vorba, într-adevăr, despre o greşeală şi atât. (…)  

În antidoping contează proba, iar Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat. Şi am încheiat discuţia!”, a mai spus Popescu pentru sursa citată mai sus.

Fostul medic al Generației de Aur spune că Tribunal din Lausanne nu o poate achita, în opinia sa.

„Dacă acest Tribunal din Lausanne o achită pe Simona Halep înseamnă că trebuie să fie desfiinţat tot ceea ce ţine de antidoping: WADA, Agenţia Mondială, laboratoarele. Păi, ce rost mai au dacă un sportiv depistat dopat şi suspendat pentru patru ani de către un tribunal independent e făcut nevinovat la TAS? Apropo de procese, am câştigat toate procesele pe care le-am avut cu Răzvan Burleanu, ceea ce mă face să fiu foarte fericit”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed