Simona Halep îşi joacă cariera! Audierile care îi decid soarta româncei au început. Dezvăluiri de ultimă oră de la TAS

Simona Halep îşi joacă cariera! Audierile care îi decid soarta româncei au început. Dezvăluiri de ultimă oră de la TAS. Fostul lider mondial WTA speră să scape de suspendarea de 4 ani pentru dopaj.

Simona Halep îşi joacă toată cariera în doar 3 zile. După ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj românca a făcut apel la TAS.

Simona Halep îşi joacă cariera!

Audierile în cazul româncei încep astăzi şi se vor termina vineri. Oficial, nu se ştie când va anunţat decizia forului de la Lausanne. Potrivit TAS, părţile, martorii şi experţii vor participa la audiere atât personal, cât şi la distanţă. Inclusiv Simona Halep este prezentă în Elveţia. Audierea va avea loc cu uşile închise. Niciuna dintre dintre părţi nu a solicitat o audiere publică.

Procesul începe azi 7 februarie 2024, la ora 9:30 (10.30 – ora României), cu pledoariile de deschidere ale părţilor. Apoi urmează depoziţiile martorilor şi ale experţilor. Susţinerile orale de încheiere vor avea loc în ultima zi. Încheierea audierii ar trebui să aibă loc în jurul orei 15:30 (16.30 – ora României), la 9 februarie 2024.

S-a aflat şi cine o va judeca pe Halep. Comisia TAS este formată din Annabelle Bennett (Australia), preşedinte, Jeffrey G. Benz (SUA) şi profesorul Ulrich Haas (Germania).

La cererea părţilor, nu vor fi furnizate informaţii suplimentare cu privire la identitatea participanţilor. Mai mult, nici Halep nu va face nicio declaraţie pentru mass-media înainte de sfârşitul audierii.

În urma audierii, Comisia TAS va delibera şi va pregăti hotărârea arbitrală care va conţine decizia şi motivarea acesteia. În acest moment, nu se poate da nicio indicaţie cu privire la data la care va fi pronunţată hotărârea arbitrală finală.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed