Adrian Mititelu a dat lovitura! Vedeta care vine la FCU Craiova. Mărturia patronului alb-albaştrilor

Adrian Mititelu a dat lovitura în Bănie! Patronul oltean a nominalizat vedeta care vine curând la FCU Craiova. Jucătorul transferat din Franța este pregătit să facă ravagii în Superliga.

Adrian Mititelu pregătește bomba în Superliga! Transferul care îi va propulsa pe alb-albaștrii direct în play-off.

Adrian Mititelu a dat lovitura!

FCU Craiova pregătește transferul unui tânăr mijlocaș francez!

Adrian Mititelu trage cot la cot cu staff-ul tehnic al formației pentru a putea prinde play-off-ul, mai ales că oltenii au căpătat încredere după 2-1 cu Dinamo, în etapa #24.

„Avem un jucător pe care îl vom legitima săptămâna viitoare, e un tânăr de perspectivă, un jucător francez, dar care nu este ceva care să ne ajute pe moment.

E foarte tânăr și în viitorul apropiat poate să ne ajute. Urmează săptămâna viitoare să-l legitimăm, e mijlocaș!

În rest, ăsta e lotul cu care atacăm returul și nu mai aduc. Și așa avem un lot foarte mare, avem 24 de jucători potențiali titulari, sunt jucători care stau pe bancă. Și așa sunt jucători supărați că nu joacă!”, a spus Adrian Mititelu, finanțatorul lui FCU Craiova, potrivit Prosport.

Încredere deplină în Giovanni Costantino

Înaintea partidei cu Dinamo, patronul oltean a vorbit despre relația cu Giovanni Costantino. Are încredere deplină că italianul va duce echipa în play-off.

”Mi-a zis de la prima întâlnire că el în 2-3 luni va învăța limba română. S-a ținut de cuvânt. Chiar eram curios cum stă. Am rămas și eu uimit. Acum o vorbește binișor. Atunci, în Giulești, a fost o scăpare făcută de mine.

Îmi place de el, îmi place cum muncește. E tânăr. E tobă de carte, foarte bun teoretician. Ca om e foarte perspicace, combativ. Când are dreptate, își susține punctul de vedere. Are un stil asemănător cu cel al oltenilor. Mergem la ocupația romană, Legiunea a XIII-a Gemina. Facem legături între olteni și ei!”, a admis Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed