Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Urmează meciul carierei pentru româncă. Amănunte incendiare despre procesul de la TAS

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Urmează meciul carierei pentru româncă. Amănunte incendiare despre procesul de la TAS. Fostul lider mondial WTA îşi joacă toată cariera în 3 zile.

Simona Halep speră să îi convingă pe cei 3 arbitri de la TAS că este nevinovată. Doar un verdict favorabil o poate readuce pe teren în 2024.

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep!

TAS a informat că audierile Simonei Halep vor începe la 09:30, ora locală, pe 7 februarie. Sunt preconizate să se încheie pe 9 februarie, în jur de ora 15:30. Completul este compus din Annabelle Bennett, din Australia, președinte, Jeffrey G. Benz, SUA și Ulrich Haas, din Germania, conform gsp.ro.

Simona îşi joacă în 3 zile cariera. TAS este ultima instanță la care poate apela fostul lider mondial în cazul său de dopaj. Departamenul Media al TAS a dat câteva detalii despre procesul Simonei Halep de la Laussanne. „Părțile, martorii și experții vor participa la ședință atât personal, cât și de la distanță, inclusiv doamna Halep, care va fi prezentă personal. Audierea se va desfășura cu ușile închise, deoarece niciuna dintre părți nu a solicitat o audiere publică”, spune TAS, conform sursei citate.

Calendarul procesului este următorul: „Audierile vor începe pe 7 februarie 2024, la ora 9:30, cu observațiile de deschidere ale părților, urmate de trecerea în revistă a faptelor și mărturiile experților. Pledoariile orale vor avea loc în ultima zi, urmând ca ședința de audiere să se încheie pe 9 februarie în jur de ora 15:30″.

Halep l-a ales pe Jeffrey G. Benz drept arbitru. Acuzatorii de la ITIA pe Ulrich Haas, un arbitru cu multă expertiză în doping. Acesta a făcut parte dintr-o comisie ce a anchetat neregulile din ciclism, inclusiv pe Lance Armstrong. „La cererea părților, nu se vor furniza informații suplimentare cu privire la identitatea participanților (reprezentanți, experți și martori). Doamna Halep nu va face nicio declarație presei înainte de sfârşitul şedinţei”, mai spun cei de la TAS.

„În urma audierii, completul TAS va delibera și pregăti Hotărârea arbitrală care va conține o decizie și motivele ei. În acest moment, nu se poate da nicio indicație cu privire la momentul finalizării hotărârii arbitrale sau a momentului când vor fi notificate părțile”, mai spune instituţia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed