Răzvan Lucescu rupe tăcerea! Anunț clar după ultima victorie a celor de la PAOK Salonic. Ce l-a nemulțumit pe antrenorul român

Răzvan Lucescu rupe tăcerea! Anunț clar după ultima victorie a celor de la PAOK Salonic. Ce l-a nemulțumit pe antrenorul român.

Echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a învins Atromitos cu scorul de 2-0, în etapa a 21-a a campionatului Greciei, marcând cele două goluri în ultimele momente ale meciului.

Răzvan Lucescu rupe tăcerea!

Stefan Schwab a marcat în minutul 89, iar Giannis Konstantelias în minutul 90+3, aducând victoria echipei lui Răzvan Lucescu. De asemenea, PAOK a avut un gol anulat în minutul 41, pentru ofsaid la Ozdoev.

Chiar dacă echipa sa a câștigat meciul, Răzvan Lucescu a fost nemulțumit pentru că nu a înțeles de ce golul lui Ozdoev a fost anulat.

„Am avut șanse. Nu a fost ușor să joci împotriva lui Atromitos în această perioadă, sunt o echipă bună, organizată. Nu am reușit să înscriem repede gol.

Jucătorii noștri au avut răbdare și sunt mulțumit de asta. Cred că golul (n.r lui Ozdoev) pe care l-am marcat este un gol normal.

Aș dori să știu explicația pentru care a fost anulat. Sunt mulțumit de efortul jucătorilor”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit sport24.gr.

Datorită victoriei împotriva lui Atromitos, PAOK se află în fruntea clasamentului în Grecia, având 50 de puncte. Este la doar două puncte în fața echipei rivale AEK și la trei puncte în fața lui Panathinaikos.

Șefii de la PAOK au pregătit un nou contract pentru Răzvan Lucescu. Potrivit presei elene, antrenorul urmează să-și prelungească actualul acord, care expiră în vară, cu încă 3 ani. Conform noii înțelegeri, salariul întregului staff al lui Lucescu Jr. va crește de la 1,8 milioane de euro la două milioane de euro pe an.

Răzvan Lucescu a început să antreneze PAOK Salonic în iulie 2021. Înainte, el a mai fost tehnician la echipa din Grecia în perioada august 2017 – iulie 2019.

La formația din Salonic, Lucescu Jr. a câștigat un titlu de campion în sezonul 2018/2019 și două Cupe ale Greciei în sezoanele 2017/2018 și 2018/2019.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed